Voor de thuisblijvers: 3 x kerstfilms op Netflix

Redactie Lonely Planet

Geen plannen voor tweede kerstdag? Met deze kerstfilms op Netflix is het ook niet nodig om het huis uit te gaan!

A Christmas Prince 

Een jonge journaliste wordt naar het buitenland gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt. Deze super cheesy film is uitgebracht door Netflix zelf en is zo suikerzoet dat je geen kerstkransjes meer nodig hebt. En helemaal fijn voor de bingewatchers: er is ook een deel 2 en 3!

Office Christmas Party

Geen zin in een zoetsappig kerstverhaal? Dat is Office Christmas Party zeker niet! Een kantoormanager wil de CEO (Jennifer Aniston), die ook zijn zus is, ervan weerhouden om zijn afdeling te sluiten. Hij organiseert daarom een wilde kerstborrel om een grote klant binnen te halen. Dat feest loopt echter aardig uit de hand...

Klaus

Voor de liefhebbers van animatiefilms is Klaus is fijne aanrader voor Kerst. De egoïstische Jesper wordt door zijn vader, die een postbedrijf bezit, naar een afgelegen dorp in het Noorden gestuurd om daar postbode te worden. Er worden daar echter geen brieven geschreven door de bewoners. Aan zijn eenzame bestaan komt een einde wanneer hij bevriend raakt met een bijzondere (Kerst)man, een speelgoedmaker genaamd Klaus.

Openingsbeeld: byakkaya / iStock