Verwijder je Instagram-feed en win een jaar gratis vliegen!

Redactie Lonely Planet
Verwijder je Instagram-feed en win een jaar gratis vliegen!

Ben jij niet zo gehecht aan je Instagram-feed en zou je graag gratis de wereld over vlliegen? Dan is deze actie van JetBlue wat voor jou: als je bereid bent om al je foto’s van Instagram te verwijderen maak je kans op een jaar lang gratis vluchten.

JetBlue heeft aangekondigd drie winnaars te kiezen die samen met een vriend een jaar lang onbeperkt gratis kunnen vliegen, naar bestemmingen die binnen het bedrijf vallen, met de “All You Can Jet Pass”. Het ticket werd voor het eerst in 2009 geïntroduceerd en biedt onbeperkte vluchten voor een jaar for $599. Om in aanmerking te komen moeten deelnemers hun Instagram-feed verwijderen zodat ze het gratis reisjaar kunnen beginnen met een blanco sociale pagina. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door JetBlue (@jetblue) op

Om deel te nemen moet je dus eerst elke foto en elk verhaal verwijderen van je actieve en openbare Instagram-accounts. Houd het leeg tot het einde van de inschrijfperiode op 8 maart. Vervolgens vul je de tekst aan: ‘All You Can ____’ door een foto te uploaden van een plaats, activiteit of persoon die je graag wilt bezoeken. Upload die afbeelding hier en download het custom frame. Deel tot slot de afbeelding met het frame op je lege Instagram-pagina door @JetBlue te taggen en de hashtag #AllYouCanJetSweepstakes te gebruiken. 

JetBlue vliegt momenteel naar meer dan 100 bestemmingen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Kijk hier voor meer informatie over de "All You Can Jet Pass"-wedstrijd.

Openingsbeeld: spooh / iStock


Volg Lonely Planet op Instagram