Ontspannen overnachten aan het water

Redactie Lonely Planet
Ontspannen overnachten aan het water

Van sfeervolle oevers tot bruisende kades – uitzicht op water geeft je overnachting een extra dimensie. Deze drie Airbnb’s zijn met recht een bestemming op zich

Aan het strand

Governador Celso Ramos, Brazilië

Zodra de zon opkomt vanuit de zee lijkt het net alsof je nog droomt, want het uitzicht lijkt linea recta uit een reisbrochure gegrepen te komen. Handdoekje leggen is niet nodig: dit moderne strandhuis beschikt over een privéstrand met eigen bedjes. Dit is de uitgelezen plek om eindelijk, wiegend in een hangmat, die dikke pil uit te lezen.
airbnb.nl/rooms/156247

In de stad

Utrecht, Nederland

Verblijf op een ruime woonboot midden in de wijk Lombok in Utrecht. Het interieur is licht en modern en er zijn genoeg hoekjes en nisjes om je even terug te trekken. Op een mooie zomerdag kun je zelfs zonnen op de steiger of gezellig een drankje doen in de tuin. En dat allemaal op steenworp afstand van het oude centrum.
airbnb.nl/rooms/1077816 

 

Op een eiland

Stockholm, Zweden

Weggestopt in de rotswand van een klein eilandje nabij Stockholm vind je deze frisse, moderne cottage. Ontwaak door het daglicht dat door de vele ruiten naar binnen stroomt en drink een kopje koffie met uitzicht op zee. Er is een privésauna en vanaf de steiger spring je zo het koude water in – als je durft.
airbnb.nl/rooms/1020858

 Foto's: Airbnb


Volg Lonely Planet op Instagram