Ontdek de wereld met Lonely Planet Experiences

Redactie Lonely Planet

Al tientallen jaren gebruiken reizigers de Lonely Planet-gidsen tijdens het plannen en uitvoeren van hun perfecte reis, maar je kunt nu ook met Lonely Planet Experiences de wereld ontdekken.

Als onderdeel van een nieuw partnerschap met Interepid Travel neemt Lonely Planet Experiences reizigers mee op meer dan 300 duurzame en CO2-neutrale groepsreizen over de hele wereld. De ervaringen zullen bestaan uit 200 dagtours georganiseerd door Urban Adventures (onderdeel van Interepid Travel), met thema's als street food, street art, bier, geschiedenis en meer, in de meest geliefde steden ter wereld. 

Ook zijn er 130 meerdaagse reizen naar landen als Ethiopië, Cambodja, Mexico en Peru die je naar het hart van het land zullen leiden. De tours zijn voor kleine groepen van niet meer dan 16 personen en worden geleid door een lokale tour guide. Alle rondleidingen hebben een kleine impact op het milieu en dragen positief bij aan de lokale gemeenschappen. Lonely Planet Experiences is voor reizigers die terug willen naar de basis en zelf (met hulp van een gids) een bestemming willen ontdekken. 

Wanneer je een Lonely Planet Experience boekt, krijg je exclusieve kortingen op de gidsen van Lonely Planet. Kijk hier voor meer informatie.