Nieuwe datingshow zoekt reislustige singles

Redactie Lonely Planet

Het valt niet mee om te daten in een pandemie. Eindeloos swipen om uiteindelijk een chatgesprek dood te laten bloeden omdat alle horeca dicht is. ANWB heeft een oplossing: Wildkampeerders, een datingshow voor reislustige singles die het avontuur aandurven.

Een knisperend kampvuur, smeltende marshmallows en boven je een schitterende sterrenhemel. Na een lekker drankje en een goed gesprek kruip je in je tent met misschien wel de nieuwe liefde van je leven! Klinkt dit als muziek in je oren? ANWB is op zoek naar singles die van kamperen houden én op zoek zijn naar hun nieuwe liefde.

In het programma gaan deelnemers 24 uur lang op date. Ze verblijven op een van de meest romantische kampeerplekjes van Nederland en zijn daar overgeleverd aan het gezelschap van hun date. Slaat de vonk over, of is het kampvuur het enige dat oplaait deze avond? Als jij het aandurft kun je je aanmelden via ANWB.nl.

Meld je aan als je:

  • Single bent
  • Tussen de 16 en 99 jaar oud bent
  • In Nederland of België woont
  • Houdt van kamperen 
  • Op zoek bent naar liefde
  • In april 2022 tijd hebt om 24 uur lang op date te gaan.

Dus, ben jij het ook zo zat om urenlang te moeten wieden op datingapps en ben je klaar om een gelijkgestemde te vinden? Wellicht beleef jij dankzij Wildkampeerders het avontuur van je leven én ontdek je de perfecte partner om nog veel meer reisavonturen mee te beleven.

Openingsbeeld: anatoliy_gleb/iStock