Heb je een lange afstandsrelatie? Met deze nieuwe tool vind je de beste plek om elkaar te zien

Redactie Lonely Planet
Heb je een lange afstandsrelatie? Met deze nieuwe tool vind je de beste plek om elkaar te zien

Als je een lange afstandsrelatie hebt, of gewoon je vrienden aan de andere kant van de wereld wilt zien, is er een tool ontwikkeld waarmee je de beste plek vindt om samen op vakantie te gaan. Elkaar opzoeken kan een dure grap worden als je in allebei in een ander land woont, maar met deze tool wordt de reis een stuk makkelijker (en goedkoper) voor je gemaakt.

Om je te helpen herenigen met je familie en vrienden heeft reis-zoekmachine Kayak de “Rendezvous”-tool geïntroduceerd. Met de zoekmachine wordt het plannen van een reis gemakkelijker gemaakt, doordat er voor beide landen de bestemming wordt bepaald die het goedkoopst is en het voordeligst ligt.

Je voert allebei simpelweg de stad in vanwaar je vertrekt, en de tool stelt de goedkoopste en efficiëntste reisbestemmingen voor. De site toont de bestemmingen op volgorde van prijs, waardoor je gemakkelijk de voordeligste opties kunt zien. Met Valentijnsdag om de hoek, is dit de perfecte tool om voor zo min mogelijk geld je vrienden of geliefden op te zoeken.

Zelf de tool uitproberen? Met deze link boek je gemakkelijk je Valentijnsreis.

Openingsbeeld: CherriesJD / iStock


Volg Lonely Planet op Instagram