Koop nu met korting je tickets voor de Vakantiebeurs 2019

Redactie Lonely Planet
Koop nu met korting je tickets voor de Vakantiebeurs 2019

Loopt jouw bucketlist over van de meest bijzondere bestemmingen en weet je niet meer wat je moet kiezen voor de volgende reis? Of kun je juist wel wat nieuwe inspiratie opdoen voor je volgende trip? Tijdens de Vakantiebeurs kun je je goed laten informeren bij verschillende stands, presentaties en workshops. En wij mogen de tickets met een leuke korting aanbieden!

Via deze link kun je gebruik maken van extra korting op je dagticket voor een dag naar keuze op de Vakantiebeurs. Je betaalt nu slechts €9 in plaats van €15! Ook dit jaar zijn wij aanwezig met een Lonely Planet magazine-stand met mooie aanbiedingen, in Hal 12 bij stand B064. 

Tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht kun je alles te weten komen over de mooiste uiteenlopende reizen en bestemmingen. Weet je niet waar je moet beginnen? Er zijn verschillende routes die je kunt afleggen, zoals de soloroute voor solo-reizigers, de wijnroute waarbij je wijnen uit verschillende landen kunt proeven en de fiets- en wandelroute voor de actieve vakanties. 

Laat je informeren over verschillende bestemmingen | Foto: Vakantiebeurs / Jaarbeurs

Inspiratie & workshops

Terwijl je aan het struinen bent tussen alle stands, kom je verschillende theaters tegen op de beursvloer. Hier worden presentaties en workshops gegeven van onder andere verkeersbureaus en reisorganisaties. Ook is er aandacht voor bewust reizen. In de Reis Bewust: Plastic Fantastic Zone word je door verschillende partijen die zich inzetten voor een schonere aarde geïnformeerd over het zetten van duurzamere voetstappen en kun je symbolisch meehelpen om de oceanen, stranden en het land op te ruimen. Wil je graag je reisfotografie skills verbeteren? Op het Fotografie-paviljoen vind je foto(reis)specialisten en o.a. Zoom.nl. Hier worden dagelijks verschillende cameraworkshops gegeven. 

Geniet van levendige optredens | Foto: Vakantiebeurs / Jaarbeurs

Eten, drinken & entertainment

Met al die prachtige landen die gerepresenteerd worden op de Vakantiebeurs kun je natuurlijk verwachten dat je er ook heerlijk kunt eten en drinken. Er zijn verschillende terrassen waar je kunt gaan zitten en tijdens het eten ook nog wordt vermaakt door verschillende artiesten; van zangers, tot straattheater. Plof bijvoorbeeld neer bij het Kamperen aan de kust Terras voor wat lekkere fish&chips, het Bella Italia Terras voor Italiaanse focaccia’s en panini's, het Duitse Pflegersee Terras voor de Beierse keuken of het Caribbean Village Terras voor exotische kipgerechten onder het genot van een sambaband en salsadanseressen.

Vakantiebeurs met kids

Ook voor de jonge reizigers is er genoeg te doen. Langs de speciale Kidsroute kunnen ze spannende, lekkere en enge activiteiten doen. Zo is er zelfs een grote waterbak om te leren zeilen, suppen en kayakken. De vakantiebeurs Kids Club verzorgt van vrijdag tot en met zonder een programma vol knutselen, spelletjes, minidisco, film kijken en voorlezen.

Aanbieding!

Via deze link kun je gebruik maken van extra korting op je dagticket voor een dag naar keuze op de Vakantiebeurs. Je betaalt nu slechts €9 in plaats van €15! Zien we je daar?

Wat: Vakantiebeurs
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: 10 t/m 13 januari 2019
Website: www.vakantiebeurs.nl 

Openingsbeeld: Joel Carillet / iStock


Volg Lonely Planet op Instagram