Koop een strand in de Caraïben nu met Bitcoins

Redactie Lonely Planet

Iedereen droomde ooit wel eens van een tropisch strand voor jezelf. Als je naast een wens voor rust en ruimte ook een mooie waarde aan Bitcoins opgebouwd hebt, kan je deze nu inruilen voor een eigen baai in het hart van de Caraïben. 

Bloody Bay Beach is een prachtige, onontdekte plek dat verscholen ligt aan de noordwest kant van Union Island in St Vincent en de Grenadines, deel uitmakend van de Bovenwindse Eilanden van de Kleine Antillen. Je komt er per boot of je neemt de avontuurlijke route: een kwartiertje lopen door het bos. Haar parelwitte strand, heerlijke klimaat en helderblauwe zee geven je meteen een vakantiegevoel.

Voor een bepaalde tijd accepteert de eigenaar alleen maar biedingen in Bitcoin. Vanaf 600 bitcoin kan je een bod doen, wat grofweg uitkomt op 6,5 miljoen euro op dit moment. 

Dat is een behoorlijke prijs, maar het is inclusief plannen voor een villa, beach bar en een aantal luxe huisjes, ontworpen door architect Seth Stein. Zo wordt het je wel heel makkelijk gemaakt om deze plaats je thuis te maken, of er geld aan te verdienen door verhuur.

Nog niet geïnvesteerd in Bitcoin? Geen nood, op deze plaatsen waan je je op een onbewoond eiland

Openingsbeeld: Flavio Vallenari / iStock