Knuffel met Buster de hotelhond tijdens je verblijf in San Francisco

Redactie Lonely Planet
Knuffel met Buster de hotelhond tijdens je verblijf in San Francisco

Ben je dol op honden maar lukt het niet om je eigen beste maatje mee te nemen op vakantie? Dit hotel in San Francisco heeft kleine Buster in dienst om je te verwelkomen en je te voorzien van genoeg knuffels om je verblijf door te komen.

"Buster Presutti Posey" is een twee jaar oude Malteser/Yorkie mix en hij draagt de titel van hondenfunctionaris binnen het Nikko hotel in San Francisco. Zijn taken zijn het welkom heten van de gasten bij de receptie, het eindeloos uitdelen van knuffels en het spelen met honden van bezoekers. Samen met zijn beste vriend Tamago zorgen ze er voor dat je je eigen viervoetige vriend niet hoeft te missen tijdens je vakantie.

Buster is een getrainde therapiehond en zonder problemen boek je een meet and greet met de kwispelende ster van het hotel. Met een beetje hulp van Buster is je heimwee zo verdwenen.

Een bericht gedeeld door Buster (@nikkopupsf) op

In de hotelkamers vind je een knuffel versie van Buster om je gezelschap te houden wanneer de echte Buster even een welverdiende powernap neemt. Je mag de knuffel mee naar huis nemen voor $29, waarvan een deel van de prijs naar een lokaal dierenasiel gaat om ook de dieren daar te voorzien van genoeg liefde en aandacht.

Het Nikko hotel is speciaal ingericht voor dierenliefhebbers. Dus als het je lukt om je eigen hond wel mee te nemen zit je hier op je plek. De meeste honden mogen overal mee naartoe, hebben een speciaal plekje in de hotelkamers en mogen de VIP (Very Important Pet) lounge betreden.

Per hond betaal je $50 plus extra schoonmaakkosten als jouw viervoeter een echte sloddervos is. Meer weten? Alle details vind je hier!

Dit hotel in Quatar zit vol met de meest duizelingwekkende patronen

Openingsbeeld: nikkopupsf / Instagram