#Instagramaccount van de week: @Traveltomtom

Redactie Lonely Planet

Een professionele wereldreiziger word je niet zomaar, Traveltomtom deed er vijf jaar over en reist nu naar de gaafste plekken ter wereld om er over te schrijven op zijn blog traveltomtom.net. Ook post hij de meest jaloersmakende foto's op Instagram.

Vijf jaar geleden begon Traveltomtom aan zijn tweede wereldreis en die is eigenlijk nooit gestopt. Hij heeft al 78 landen bezocht en heeft de ambitie om binnen nu en een jaar de magische grens van 100 landen te doorbreken. Zijn favoriete bestemmingen zijn Zuid-Amerika en Azië. Een van de leukste dingen van reizen vindt hij het ontmoeten van inspirerende medereizigers, volgens Traveltomtom is reizen de allerbeste leerschool en maakt iedere dag op pad zijn je een beter mens. 

Hij was recentelijk te vinden in Sydney, vervolgens werd hij uitgenodigd om rond te toeren in Israël en momenteel is hij in Indonesië in afwachting van zijn trip met het Indonesische Ministerie van Toerisme. Medio Augustus is hij weer even in Nederland om snel daarna te beginnen aan een volgende grote reis via Oost-Europa en West-Afrika naar Kaapstad. 

Je kunt zijn avonturen ook volgen op Snapchat, Twitter, Facebook en natuurlijk op Instagram.

Lees ook: #Instagramaccount van de week: @Therandonneur. 

Openingsbeeld: Traveltomtom