#Instagramaccount van de week: Film en fotografie van Tim Kellner

Redactie Lonely Planet
#Instagramaccount van de week: Film en fotografie van Tim Kellner

Tim Kellner is bekend geworden door zijn unieke filmstijl. Hij legt zijn reizen vast op fantastisch bewegend én stilstaand beeld. Zijn Instagramaccount staat vol met foto's die bewijzen dat een topcamera niet essentieel is voor een indrukwekkende foto.

Door zijn YouTube-account Tim To The Wild weet menig filmmaker wie hij is. Zijn korte video's zijn dynamisch, inspirerend en hebben een atmosferische vibe over zich heen. De achtergrondmuziek maakt hij zelf, waardoor iedere video compleet origineel is. De verhalen achter de video's deelt hij op zijn Instagramaccount @timtothewild. En als je denkt dat goede foto's alleen maar uit ontzettend dure camera's rollen, dan heb je het mis. Veel van zijn foto's zijn gewoon gemaakt met een iPhone. 

Het is een perfecte manier om behind the scenes te spieken tijdens zijn reizen. Van alledaagse foto's in New York, tot fantastische bestemmingen zoals Groenland en Hong Kong.

Geïnspireerd geraakt? Kijk dan ook naar het account van Omar Roblez waar je dansend de straten van wereldsteden ontdekt.

Openingsbeeld: @timtothewild / Instagram


Volg Lonely Planet op Instagram