Huur een camper om Spanje te ontdekken!

Redactie Lonely Planet

Van de de ongerepte stranden van Almeria tot de drukkere kusten van Alicante, Spanje heeft prachtige kustlijnen, bergen, dorpen en resorts waardoor het een geweldige bestemming is om per camper te verkennen. En nu wordt dat eenvoudiger dan ooit, want verhuurbedrijf Camplify biedt 160 campers aan die vanaf deze maand te huur zijn.

Een van de grootste aanbieders van huurcampers en -caravans in Australië en het Verenigd Koninkrijk (net zoals Airbnb, maar dan op wielen) breidt het bedrijf uit naar Spanje. Reizigers die een camper of caravan willen huren kunnen direct contact maken met de eigenaren in verschillende delen van het land.

Volgens het bedrijf is het camper fenomeen de laatste tijd sterk toegenomen, waarbij er meer dan 6,5 miljoen Instagram-foto's met #VanLife zijn getagd. Camplify werkt sinds kort samen met Los Pueblos Más Bonitos de España (Vereniging van de Mooiste Dorpen in Spanje) om content te ontwikkelen om potentiële bezoekers te inspireren om regionale avonturen te beleven.

Meer informatie over Camplify is beschikbaar op de officiële website. 

Openingsbeeld:  _jure / iStock