Het is Ticket Time bij easyJet: boek nu voordelig je ticket!

Redactie Lonely Planet
Het is Ticket Time bij easyJet: boek nu voordelig je ticket!

Ben je altijd op zoek naar een voordelig vliegticket? Dan is dit hét moment om te gaan boeken! easyJet heeft namelijk vandaag het vluchtschema voor de winterperiode van 2019-2020 beschikbaar gemaakt. 

Het moment waarop een nieuwe reisperiode bij easyJet beschikbaar wordt gemaakt, is het slimste moment om je tickets te boeken. Dan is er namelijk nog de meeste keus vanwege het grote aanbod. De prijs van tickets is bij easyJet afhankelijk van vraag en aanbod, dus wanneer het aanbod nog groot is, kun je profiteren van de meeste keus uit vluchttijden en tarieven, maar bijvoorbeeld ook stoelkeuze.

Heb je de kriebels om een ticket te boeken, maar weet je nog niet waarheen? easyJet vliegt vanaf Schiphol op meer dan 40 bestemmingen, dus keuze genoeg! Voor de winterperiode zijn dit onze favoriete citytrips.

Bezoek een van de vele musea in Wenen | Foto: RudyBalasko / iStock

Wenen

De Barokke straten en keizerlijke paleizen bieden een prachtig decor voor de winterse dagen. Wanneer het buiten te koud is, kun je dagen spenderen in de meesterlijke musea die de stad kent. Zo vind je bijvoorbeeld in een van de indrukwekkendste Habsburgse paleizen aan de Ringstrasse het Kunsthistorisches Museum. Hier wordt de keizerlijke kunstcollectie tentoongesteld, maar ook schatten als een van de oudste muntenverzamelingen van de wereld. Of warm je op in de weelderige “woonkamers” van koffiehuizen (de Konditorei), waar heerlijke stukken cake worden geserveerd.

Slenter door een doolhof van laantjes en verborgen hofjes | Foto: Marcus Lindstrom / iStock

Praag

Trek je warmste winterjas maar aan, want het doolhof van laantjes en verborgen hofjes dat Praag kenmerkt is een paradijs voor de actieve reiziger. Ontdek vlakbij de Old Town Square oude kapelletjes, schattige café’s en ouderwetse bars zonder al te veel toeristen tegen te komen. En hoewel je misschien liever een warme chocomel bestelt, kun je de stad niet verlaten zonder een biertje te drinken, de Tsjechen staan namelijk bekend als de beste bierbrouwers ter wereld.

Geniet van het prachtige uitzicht | Foto: antares71 / iStock

Genève

Besparen op je vliegticket is bij deze bestemming een verstandige keuze, Genève is namelijk een van de duurste steden van Europa. Behalve genieten van de heerlijke Zwitserse keuken en het geweldige uitzicht op het grootste bergmeer van Europa, is de winterperiode natuurlijk de ideale tijd voor de fanatieke wintersporter. Vanaf Genève heb je een perfecte verbinding richting diverse skigebieden in het land.

Boek nu je tickets naar deze en nog veel meer bestemmingen! 


Volg Lonely Planet op Instagram