Haal het meeste uit je tijd thuis met gratis eBooks van Lonely Planet

Redactie Lonely Planet
Haal het meeste uit je tijd thuis met gratis eBooks van Lonely Planet

Nu reizigers over de hele wereld thuis blijven om de uitbraak van het coronavirus tegen te gaan, is er nooit een beter moment geweest om nieuwe manieren te ontdekken om de wereld te ervaren. 

Lonely Planet helpt daarbij met Lonely Planet at Home - een set van drie afdrukbare PDF-eBooks met tips en activiteiten om je te helpen navigeren door verschillende aspecten van het leven thuis: kinderen, recepten en welzijn. De nieuwe boeken helpen enthousiaste reizigers om vanuit hun luie stoel te genieten van alles wat ze leuk vinden aan reizen. Voor kinderen die nog maar deels naar school gaan is Lonely Planet at Home: Kids gevuld met leuke en educatieve taken en activiteiten om de kleintjes bezig te houden - activiteiten zoals het maken van een origamivos of het maken van je eigen set Guatemalteekse zorgpoppen.

Heb je zin in ongelooflijke wereldwijde smaken tijdens je reizen? Je kunt met Lonely Planet at Home: Recipes een reis door de continenten maken met recepten die kunnen worden gemaakt met basisingrediënten uit je voorraadkast in je eigen keuken. Recepten zijn klassiekers zoals shakshouka of chili-spiked jollof rijst.

Nu veel mensen goed voor zichzelf willen zorgen, heeft Lonely Planet at Home: Wellbeing ideeën en oefeningen om je te helpen stressvolle tijden door te komen, van yoga-oefeningen om nekpijn te verlichten tot aanwijzingen voor sterrenkijken in de achtertuin.

Wil je aan de slag met je volgende activiteit? Het volledige eBook-assortiment kan hier worden gedownload.

Openingsbeeld: Lonely Planet


Volg Lonely Planet op Instagram