Ga voor de perfecte foto in New York City

Redactie Lonely Planet

New York City is een van de meest fotogenieke steden die er is. Wandelend door de straten richt je je blik en camera al snel omhoog richting de wolkenkrabbers. Als je niet oplet, kom je straks thuis met de mooiste plaatjes van de skyline, maar met geen enkele foto van jezelf. NYC Photo Journeys heeft hier iets op gevonden.

Je hoeft je dankzij een tour van NYC Photo Journeys niet meer gegeneerd te voelen wanneer je een vreemde om een foto vraagt bij dat leuke bruggetje in Central Park en je hoeft ook niet meer verwoed naar je camera te zoeken terwijl je met handen vol tassen door Fifth Avenue loopt. Je kunt namelijk ook gewoon een excursie of stadswandeling laten begeleiden door een professionele fotograaf. Zo leer je bijvoorbeeld wat over de street art van New York, maar sta je er ook nog eens leuk bij op de foto. 

  

Ook wanneer je met familie of vrienden door de Big Apple loopt is het wel eens leuk als je zelf achter de camera weg kunt duiken en gewoon kunt genieten terwijl een fotograaf deze bijzondere momenten vastlegt. 

  

  

In een dagdeel laat oprichtster van NYC Photo Journeys, reisjournaliste en fotografe Jessica Festa, je alle hoogtepunten zien van het gebied dat jij graag wilt ontdekken en ondertussen maakt ze de meest te gekke foto’s die een fantastische herinnering zijn bij thuiskomst. Je kunt zelf aangeven waar je de focus op wilt leggen en Jessica zorgt zelf ook voor een flinke dosis creativiteit. Dus berg die camera voor deze ene keer maar op en geniet! Meer info vind je op nycphotojourneys.com

Kijk voor meer informatie over New York City op nycgo.com

Openingsfoto: alija / iStock