Ga mee op roadtrip met Felix, Mogli en hond Rudi

Redactie Lonely Planet
Ga mee op roadtrip met Felix, Mogli en hond Rudi

Het Duitse koppel Felix en Mogli besloten een schoolbus te verbouwen en er mee naar Alaska te vertrekken voor een epische roadtrip. Samen met hond Rudi wonen ze in het moderne XXL busje onder het motto #homeiswhereyouparkit.

Je kan alleen maar heel erg blij worden als je door hun Instagramaccount @expeditionhappiness scrollt. Mogli is zangeres -met net een tweede album in de winkels - en Felix is filmmaker. De knop ging om toen Rudi met zijn slechte heupen de trappen van hun appartement in Berlijn niet meer af kon komen. Een knalgele bus veranderde in een prachtige, moderne zilveren mega camper waar een beetje luxe niet ontbreekt. 

Droom even weg bij de foto's die Felix en Mogli maken tijdens hun reis en voor je het weet betrap je jezelf misschien wel op het internet, stiekem zoekend naar een leuke opknapper.

Er is nog meer goed nieuws: je kan genieten van een volledige film op Netflix over dit avontuurlijke drietal. Expeditionhappiness kwam eerst in het Duits uit maar is nu ook in het Engels te zien. Laat die reiskriebels maar komen!

Meer films bekijken? Dit zijn 5 reisfilms die je gezien moet hebben!

Openingsbeeld: expeditionhappiness / Instagram