Ga gratis naar Jamaica als je een week lang deze bar runt

Redactie Lonely Planet

Als biertjes tappen op een drijvende bar in de Caribische Zee je wat lijkt, is dit het baantje voor jou. Wie Floyd’s Pelican Bar in Jamaica een week overneemt, krijgt een week het ideale baantje en wordt van alle gemakken voorzien.

Dit bericht bekijken op Instagram

#FBF Take me back to #BlackRiver #ParotteeBay #Jamaica @floydspelican_bar! #FloydsPelicanBar #VisitJamaica #ExploreJamaica

Een bericht gedeeld door (@nattydphotography) op

Je valt in voor manager en lokale visser Floyd Forbes, die voor het eerst in acht jaar tijd op vakantie gaat. In 2001 bouwde hij Floyd’s Pelican Bar vanaf nul op, en hoewel hij praktisch in een paradijs leeft, heeft hij sinds de opening geen dag vakantie genomen. De bar, die van een afstandje lijkt op een scheepswrak, staat vol met maffe memorabilia, heeft een prachtig uitzicht en serveert vrijwel uitsluitend bier, rum en verse vis.

De vereisten waar je als kandidaat aan moet voldoen zijn volgens een woordvoerder simpel. ‘Schenk een biertje, maak een praatje met locals en toeristen, en gooi af en toe een vis naar de inwonende pelikanen. Zorg daarnaast voor relaxte muziek en verwelkom passerende boten met een glimlach’.

Brits ex-model en TV-persoonlijkheid Jodie Kidd, die de sollicitaties beoordeelt voor Virgin Holidays, zegt: ’Dit is de kans om op een unieke locatie een van de leukste baantjes ter wereld te ervaren, waarbij je een lokale held ook nog eens een welverdiende week weg bezorgt. Wat wil je nog meer?’

De gelukkige kandidaat krijgt, naast de kans om te werken in Floyd’s Pelican Bar, een Virgin Atlantic retourvlucht naar Jamaica, zeven nachten in een viersterrenhotel en ruim €1000 om vrij te spenderen.

Om kans te maken is bar- en restaurantervaring vereist. Aanmelden kan tussen nu en 28 mei via de website.

Op reis? Ontdek de geuren en kleuren van Jamaica.

Openingsbeeld: BvMPhotos / iStock