Er is een nieuwe low budget busmaatschappij in Europa

Redactie Lonely Planet
Er is een nieuwe low budget busmaatschappij in Europa

Sinds deze zomer is er een nieuwe manier om je tussen de meeste grote steden van Europa te verplaatsen. Vooral voor roadtrippers met een klein budget is dit een ideale manier van reizen, want de bustickets van BlaBlaBus zijn spotgoedkoop.

Komt de naam je bekend voor? Dat kan, want BlaBlaBus is een nieuw onderdeel van de carpoolservice BlaBlaCar. Na twaalf succesvolle jaren heeft het bedrijf besloten hun service uit te breiden met budget bustickets. Ze namen het bedrijf OuiBus over en gaan verder onder de naam BlaBlabus.

BlaBlaBus wil reizigers de mogelijkheid bieden om overal in Europa te gaan en staan waar ze willen. BlaBlaBus wil een groots busnetwerk opzetten met nationale en internationale busritten om verschillende steden te verbinden.

De koraalrode bussen rijden al door de grote steden in Duitsland, Frankrijk, Italië en een aantal andere steden, waaronder Amsterdam en Brussel, maar ook steden in Portugal, Luxemburg, Zwitserland en zelfs het Verenigd Koninkrijk.

Je koopt al een retourtje van Amsterdam naar Parijs voor €30 en voor een busretour naar Londen betaal je vanaf €46. Kijk voor meer informatie op de website.

Openingsbeeld: Sean3810 / iStock


Volg Lonely Planet op Instagram