Dit is de droombaan voor liefhebbers van wintersport

Redactie Lonely Planet

Wil je twee maanden doorbrengen op besneeuwde hellingen? Spectaculaire bergen bezoeken in de VS, Canada, Italie, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Japan? Begin dan maar alvast met het schrijven van de sollicitatiebrief van je leven! 

Ski.com, een Noord-Amerikaanse aanbieder van ski-vakanties, is op zoek naar iemand om de unieke rol van rondreizende skiër of snowboarder te vervullen. De succesvolle kandidaat zal twee maanden lang de wereld rondreizen en zeven landen bezoeken op drie continenten. De Epic Pass van het bedrijf geeft je daar onbeperkte toegang tot verschillende ski-oorden. De gelukkige wintersporter gaat slapen in de meest luxueuze resorts en wordt uitgerust met kleding en gear van Helly Hansen, Rossignol en Oakley, videoapparatuur van GoPro en een salaris van $10.000. 

Om te solliciteren voor de baan moet je vóór 15 oktober een filmpje insturen waarin je in minder dan een minuut uitlegt waarom jij de perfecte kandidaat bent. Ga voor meer informatie over de baan naar www.ski.com/dreamjob of solliciteer door direct een video te plaatsen op Instagram met tags naar @skicom, @epicpass en de hashtag #EpicDreamJob

Liever een baan op een afgelegen eiland? Kijk dan hier. 

Openingsbeeld: NicoElNino / iStock