Dit Balinese hotel biedt puppytherapie aan

Redactie Lonely Planet

Mis jij ook altijd je hond als je op reis bent? Dit Balinese hotel kan je van je heimwee afhelpen met zijn unieke "puppytherapie". 

Het Puri Garden Hotel en Hostel in Ubud is een samenwerking aangegaan met het lokale hondenopvangcentrum, Bali Dog Association. Gasten van het hotel kunnen twee keer per week meedoen aan een therapiesessie waarbij ze met de puppy's mogen knuffelen en spelen.

De puppytherapie is iedere dinsdag en donderdag van 13:30 tot 15:30. Het is een win-winsituatie: de gasten hebben er veel plezier in en raken helemaal ontspannen door de schattige diertjes. Naar verluidt verlagen honden namelijk stress bij mensen. De puppy's krijgen aandacht van mensen en worden zo gesocialiseerd voordat ze geadopteerd worden.

Het hotel heeft een speciale omheining naast het zwembad gebouwd zodat gasten op een veilige manier met de asielpuppy's kunnen spelen. De viervoeters kunnen zo niet ontsnappen en er liggen genoeg speeltjes klaar om mee te ravotten.

Naast puppy-knuffelsessies biedt het hotel ook dagelijks gratis yogalessen aan. Het ontbijt zit bij het verblijf in, er is een zwembad en er kan worden gerelaxt in de hangmatten. Ook kun je er massages boeken en worden er barbecues en filmavonden georganiseerd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Puppy Therapy In partnership with our friends from @balidogassociation, every Tue & Thu from 1:30 - 3:30pm

Een bericht gedeeld door Puri Garden Hotel & Hostel (@purigardenhotel) op

Voor een bed op een slaapzaal betaal je circa €19,30, voor een privékamer €60,50. Kijk voor meer informatie en actuele prijzen op de site.

Wil je aan de andere kant van de wereld met puppy's knuffelen? Deze spa in Santa Fe biedt ook puppytherapie aan.

Openingsbeeld: Slavica / iStock