Deze luchtvaartmaatschappijen bieden bezorgmaaltijden aan

Redactie Lonely Planet

Er zijn mensen die het eten in het vliegtuig heerlijk vinden en nu er zo weinig wordt gevlogen kun je bij deze maatschappijen de maaltijden thuis laten bezorgen. 

Tamam Kitchen

Tamam Kitchen in Israël maakt maaltijden voor de Israëlische luchtvaartmaatschappijen El Al, Turkish Airlines en andere internationale luchtvaartmaatschappijen die vanuit Tel Aviv vliegen. De maaltijden die normaal aan boord worden uitgeserveerd worden nu aangeboden om thuis van te genieten.

United Airlines

Fabrikant Daelmans biedt stroopwafels aan die normaal bij United Airlines worden geserveerd. Ze zijn verkrijgbaar in individuele portiegroottes, zoals die in het vliegtuig worden geserveerd, tot luxe geschenkverpakkingen. United heeft ook een aantal recepten samengesteld voor bananenbrood en ijssandwiches in combinatie met de stroopwafels.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Garuda Indonesia (@garuda.indonesia) op

Garuda Indonesië

De traiteur aan boord van de Indonesische luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia heeft online vliegtuigmaaltijden verkocht in een actie genaamd Fly with Meals. Ze worden geserveerd met een dienblad, plastic bestek en bijgerechten, zodat je een authentieke ervaring aan boord van het vliegtuig kunt recreëren.

Jetblue

Fans van Jetblue kaassnacks kunnen genieten van een selectie van de best verkochte kazen van Emmi Roth met crackers, amandelen en gedroogde kersen voor de helft van de prijs die gewoonlijk bij luchtvaartmaatschappijen wordt aangeboden. Ze zijn verkrijgbaar bij Imperfect Foods, dat tot doel heeft voedselverspilling tegen te gaan en boeren en voedselleveranciers te ondersteunen als het gaat om overtollig producten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gate Gourmet (@gategourmet) op

Gate Gourmet

Het cateringbedrijf aan boord, Gate Gourmet, verkoopt diepvriesmaaltijden in Australië. Het is de leverancier van maaltijden van Virgin Australia en cateringdiensten aan verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen die van Australië naar Azië en de Stille Zuidzee vliegen.

Openingsbeeld: Diy13 / iStock