Deze luchtvaartmaatschappij serveert driegangendiner en wijn aan economy passagiers

Redactie Lonely Planet
Deze luchtvaartmaatschappij serveert driegangendiner en wijn aan economy passagiers

Economy vliegen is niet altijd even comfortabel, maar deze luchtvaartmaatschappij probeert de ervaring een beetje beter te maken voor langeafstandsreizigers. 

Delta Airlines serveert nu een driegangenmenu mét wijn aan de economy passagiers om ervoor te zorgen dat; “onze culinaire ervaring aan boord meer lijkt op dineren in een favoriet restaurant”, aldus een woordvoerster van Delta. De nieuwe optie start met een glaasje “Welcome Bubbles” tijdens het opstijgen. De drie gangen worden apart geserveerd, inplaats van tegelijkertijd op een dienblad en worden vooraf gepresenteerd op een menukaart met alle opties. Op het menu staan onder andere een quinoa salade of geroosterde druiven als voorgerecht, pasta met bloemkool en walnoten als hoofdgerecht en Haagen-Dazs ijs als dessert. De gerechten worden geserveerd op witte borden met stoffen servetten.

Op dit moment test de luchtvaartmaatschappij de nieuwe dineropties op de vluchten tussen Portland, Oregon en Tokyo, Japan, maar als de feedback van de reizigers positief is, dan zijn ze van plan om de maaltijden op alle langeafstandsvluchten aan te bieden. 

Lees ook: Maak jij je schuldig aan de meest vervelende reisgewoontes in het vliegtuig? 

Openingsbeeld: David_Ahn / iStock


Volg Lonely Planet op Instagram