Deze kleurrijke stationstunnel in Londen ruikt naar gin

Redactie Lonely Planet
Deze kleurrijke stationstunnel in Londen ruikt naar gin

Om het woon-werkverkeer wat aangenamer te maken, is een tunnel in King’s Cross Station in Londen versierd met posters die naar gin ruiken en de lucht vullen met aroma’s van rozen en komkommer.

Samen met ontwerpbureau Space heeft Hendrick’s Gin unieke muurposters gecreëerd in King’s Cross St Pancras Station, in het hart van Londen. De posters van zo’n 200 meter lang zijn voorzien van kleurrijke illustraties en er komen geurende aroma’s vanaf die de hoofdingrediënten van de signature gin van het merk vertegenwoordigen. Reizigers die door de tunnel lopen worden begroet met de geuren van roos en komkommer.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @agencyspace op

De posters blijven tot september hangen en maken deel uit van een reeks eigenzinnige promoties die Hendrick’s deze zomer uitvoert. Eerder deze maand lanceerde het merk een “gin portal” pop-up in een wasserette in Shoreditch, waar klanten gratis g&t’s konden proeven. Ook namen ze selecteerde klanten mee de lucht in tijdens een luchtballonvaart boven het Honda Celebration of Light festival in Vancouver. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @agencyspace op

Openingsbeeld: Mariella McNeany / iStock


Volg Lonely Planet op Instagram