De meest fotogenieke hostels voor je Instagram feed

Redactie Lonely Planet
De meest fotogenieke hostels voor je Instagram feed

Hostels zijn niet langer alleen maar simpele overnachtingsplaatsen voor reizigers; in tegendeel. Velen hebben zich ontpopt tot hippe places to stay met genoeg gelegenheid om die perfecte Instagramfoto te schieten.

Met dit in het achterhoofd stelde Hostelworld een lijst samen met de meest Instagramvriendelijke hostels ter wereld. Van abstract en indrukwekkend tot schattig en kleurrijk. 

Caveland, Santorini, Griekenland

Verstopt in een 18e eeuwse wijngaard in Santorini vind je het perfecte Griekse hostel voor sfeervolle vakantiefoto's. Het staat vol met fruitbomen, een zwembad en terrasjes gezegend met een prachtig uitzicht over de Egeïsche Zee. 

Valencia Lounge Hostel, Spanje

Als je dol bent op geometrische patronen en stijlen, dan kan je je geluk niet op in dit Spaanse hostel in Valencia. Kamers hebben eigen balkons en overal vind je kleurrijke grafische creaties.

Memory Hostel, Danang, Vietnam

Denk je aan een rooftop bar, geweldig uitzicht vanuit iedere kamer en prachtig design, dan beschrijf je het Vietnamese Memory Hostel. Het personeel kan je meenemen op avontuur en je leren vissen, of rijd op een motor naar de top van de Son Trà berg.

Heyyyy Bangkok, Thailand

Als je op reis bent in Thailand zit je ongetwijfeld goed bij Heyyyy Bangkok. Het hostel ligt net buiten de stad en staat vol met mooie vintage items. De enige vraag is nog of je een foto gaat plaatsen van Kamin de huiskat, de kunst of de gave magazines.  

Reykjavik Bus Hostel, IJsland

Dit hostel in het IJslandse Reykjavik neemt je mee terug in de tijd met retro bordspellen, een bar waar je het echte IJslandse bier kunt bestellen en een patio waar je de zonsondergang kunt bewonderen. 

Generator Rome, Italië

In het oudere Esquileno vind je het hostel genaamd Generator Rome. Het is erg geschikt voor het pimpen van je Instagram feed, door de fantastisch mooie prints, behangen en patronen. Een echte droom voor iedere fotograaf en socialmedialiefhebber.

Meer inspirerende overnachtingen? Lees dan ook: Vakantie vieren voor gamers: Het i Hotel in Taiwan

Openingsbeeld: emilyobrienstylist / Instagram


Volg Lonely Planet op Instagram