Combineer werk en reizen voor een maand in Valencia!

Redactie Lonely Planet

Heb je altijd al voor een tijdje in het buitenland willen wonen maar lukt dat niet in combinatie met je werk? Digital Roamads is op zoek naar deelnemers die een maand Valencia willen ontdekken terwijl het werk gewoon door gaat.

De Canadese oprichters Marnie Gontovnick en Jesse Morein zijn beiden enthousiast over reizen en willen graag hun ervaring met zoveel mogelijk mensen delen. Voor velen is werk niet te combineren met een reis en juist daarom zorgen Marnie en Jesse er voor dat alle voorzieningen aanwezig zijn om vanuit het buitenland aan de slag te gaan.

Het programma maakt reizen simpel en moeiteloos voor iedereen die de stap wil wagen. 'Om deelnemers te kunnen laten werken aan hun carrière zorgen wij ervoor dat de accomodatie geregeld is en je naar leuke, sociale netwerk evenementen gestuurd wordt. Je wordt zelfs opgehaald vanaf het vliegtuig en afgezet in je eigen appartement. Alles wat een deelnemer zelf moet doen is een vlucht boeken en een tas inpakken!' vertelt Marnie. 

Het moet de perfecte gelegenheid zijn om nieuwe mensen op werkgebied te ontmoeten in de prachtige Spaanse stad terwijl er ook tijd is om vakantie te vieren en het gebied te ontdekken. Je hebt de ervaring van het reizen maar minus de stress! 

Tip voor onderweg: zo check je of je hotelkluis wel veilig genoeg is.

Openingsbeeld: maylat / iStock