Bucketlist reizen in 2020 die je nu moet gaan plannnen

Redactie Lonely Planet
Bucketlist reizen in 2020 die je nu moet gaan plannnen

Het plannen van een bijzonder avontuur kost tijd en geld - en soms veel planning vooraf. Zelfs als je graag spontane tripjes maakt, moet je sommige activiteiten ruim van tevoren plannen. Het plannen van deze drie bestemmingen moet zeker nu al gebeuren.

De Olympische Spelen van 2020 in Tokyo

Bruisend Tokyo kan nog grotere menigten verwachten wanneer het deze zomer de Olympische Spelen organiseert. De spelen lopen van 24 juli tot 9 augustus, gevolgd door de Paralympische Zomerspelen van 2020 van 25 augustus tot 6 september. Vluchten, accommodatie en tickets zullen waarschijnlijk erg duur zijn, dus start meteen met plannen.

Burning Man in Nevada, VS

Als je de playa in 2020 wilt bewandelen, moet je nu beginnen met de voorbereidingen. De registratie voor voorverkooptickets begint meestal in januari, dus als je er heen wilt moet je je op die lijst staan. De reguliere tickets worden echter in de loop van het jaar ook nog verkocht. 

Hang Son Doong in Vietnam

De enorme dieptes van ’s werelds grootste grot lokt reizigers die op zoek zijn naar avontuur. Maar de zware reis naar deze ondergrondse plek maakt het boeken van een trektocht essentieel. De belangrijkste touroperator, Oxalis Adventure Tours, neemt slecht een beperkt aantal mensen per jaar mee naar binnen. 

Openingsbeeld: Geng Xu / iStock


Volg Lonely Planet op Instagram