Boek nu je bizar goedkope tickets naar de VS vanaf $49

Redactie Lonely Planet

Is het jouw goede voornemen om meer te reizen in 2019 maar ben je nog niet helemaal uit over hoe je dat gaat bekostigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze luchtvaartmaatschappij biedt nu bizar goedkope tickets aan van verschillende Europese bestemmingen naar verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten.

De IJslandse luchtvaartmaatschappij Wow Air heeft de goedkoopste tickets ooit aangekondigd. Voor $49 (zo’n €43) vlieg je van de VS naar IJsland en verschillende andere Europese steden. Je moet er wel op letten dat je moet bijbetalen voor het meenemen van bagage, maaltijden in de lucht en een aantal andere zaken. 

De tickets zijn beschikbaar voor reizigers die vertrekken vanaf Boston Logan International Airport, Newark Liberty International Airport in New Jersey en Detroit Metro Airport die naar of via Reykjavik Keflavík Airport reizen richting Dublin, Brussel, Frankfurt of Londen.  

Maak een stopover in Reykjavik om in sneltreinvaart te genieten van het noordelijke pracht en praal, zoals het Blue Lagoon bijvoorbeeld. | Foto: ChrisHepburn / iStock

De tickets zijn tot en met 18 januari online verkrijgbaar op de website van Wow Air, tenzij ze voor die tijd uitverkopen natuurlijk en de aanbieding is geldig voor vluchten tussen 21 januari en 11 maart 2019. Er zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden, waaronder de voorwaarde dat reizigers een retourvlucht boeken. De reis van bijvoorbeeld Brussel naar Boston kost zo’n $149 (€130), alsnog super goedkoop dus.  

Alle vluchten gaan via Reykjavik Keflavík Airport en er is de mogelijkheid om hier een stopover in te lassen. Zo kun je op je heen- of terugreis ook nog in sneltreinvaart genieten van het IJslandse pracht en praal. Boeken doe je hier en wees er snel bij want op is op!

Krijg jij een kick van goedkope tickets? Lees dan hier vijf tips om de goedkoopste vluchten te boeken.

Openingsbeeld: SPO123 / iStock