Best in Travel 2021

Redactie Lonely Planet

Toen onze wereld dit jaar volledig tot stilstand kwam, hebben we eens goed in de spiegel gekeken om na te denken over hoe we onze lezers het beste kunnen helpen om verantwoord te reizen en positieve verandering teweeg te brengen. We realiseerden ons dat om reizen na 2020 opnieuw vorm te geven we onszelf eerst opnieuw moesten uitvinden. We hebben daarom onze redactionele werkzaamheden aangepast om meer lokale en diverse stemmen te laten horen. We hebben ook besloten om de Best in Travel van dit jaar anders in te vullen door plaatsen en mensen te erkennen met een oprechte toewijding aan gemeenschap, diversiteit en duurzaamheid. En dat is nog maar het begin. We groeten alle winnaars!

---LUIS CABRERA, DIRECTEUR & CEO

Best in Travel: Duurzaamheid 

Ontdek de fantastische mensen en plekken die het reizen transformeren en de wereld een betere plek maken – voor nu en toekomstige generaties.

Best in Travel: Community 

Wie weet het beste welke vorm van reizen een bestemming ten goede komt? De mensen die er wonen en werken natuurlijk! Zij bieden authentieke en onvergetelijke ervaringen, waarmee ze teruggeven aan de lokale gemeenschap. 

Best in Travel: Diversiteit

Iedereen heeft een eigen verhaal te vertellen. Vier met ons de mensen en plekken die dit mozaïek aan verhalen en perspectieven over de hele wereld belichten.

Readers' Choice Award

Onze Best in Travel-winnaars van 2021 maken allemaal een verschil op het gebied van duurzaamheid, diversiteit of gemeenschap. Ken jij zelf een organisatie, onderneming, stad of persoon die ook een winnaar is? Laat het ons weten via onderstaande enquête.

    

   

Openingsbeeld: Marko Korkeakoski/500px