25-jarig jubileum Friends wordt gevierd met pop-up in New York

Redactie Lonely Planet
25-jarig jubileum Friends wordt gevierd met pop-up in New York

De populaire jaren 90-serie Friends bestaat 25 jaar. Om dat te vieren opent in New York een pop-up attractie die waarschijnlijk net zo goed zal worden ontvangen als de serie zelf. 

Van 7 september tot 6 oktober opent de pop-up in Mercer Street in Soho, met een winkel om de hoek op Broadway. Fans kunnen binnenwandelen op nagemaakte sets zoals Central Perk en het appartement van Chandler en Joey, er is een interactieve schoonmaakervaring in de stijl van Monica en er zijn tal van fotomogelijkheden waar een echte fan van droomt. 

Je bent ongeveer een uurtje zoet in de museumachtige locatie, waar ook kostuums en items van de show te zien zijn. De paarse deur van Monica en Rachel is open voor bezoekers en de tafelvoetbaltafel van Chandler en Joey staat klaar om een potje te spelen. Het pop-up event is het idee van Warner Bros. en Superfly. ‘Het is bijna 25 jaar geleden sinds Friends in première ging, maar de fascinatie en universele aantrekkingskracht van de populaire tv-serie leeft voort bij fans van alle leeftijden’, zegt Peter van Roden, senior vice-president van Warner Bros. Consumer Products.

Tickets kosten $29,50 en zijn nu te koop. Kijk voor meer informatie op friends25popup.com

Openingsbeeld: Warner Bros. Television / Getty Images


Volg Lonely Planet op Instagram