Overnachting van de week: huthoppen met hihahut

Redactie Lonely Planet

Met een arrangement bij hihahut maak je een wandel- fiets en vaartocht door het natuurgebied het Groene Hart en overnacht je in verschillende bijzondere hutten.  

Verspreid door het Groene Hart zijn er vier unieke hutten te vinden. Elke hut past bij de locatie waar hij staat, zo is er een hut die geïnspireerd is op de vele vogelsoorten in Nederland en een ander beschikt over een eigen uitkijk platform bovenop de hut. Je kunt zelf je overnachtingen samenstellen en trekt van de ene hut naar de andere per voet, fiets of boot. Maar je kunt je ook laten verrassen door het team van hihahut, dat een avontuur voor je samenstelt. 

Een bericht gedeeld door HIHAHUT (@hihahut) op

Een bericht gedeeld door HIHAHUT (@hihahut) op

Een bericht gedeeld door HIHAHUT (@hihahut) op

Door gebruik van een compost-toilet en een helofytenfilter worden er geen afvalstoffen achtergelaten in de natuur. Daarnaast worden de hutten voorzien van zonne-energie voor de elektra. Alle hutten hebben een opgemaakt bed, douche met warm water, toilet, zithoek en uitgeruste keuken inclusief mini-bar. Kosten? Voor 2 personen vanaf €60 doordeweeks en in het weekend vanaf €80. 

Openingsbeeld: JacobH / iStock