Ga op wildlife safari via deze livestream uit Zuid-Afrika

Redactie Lonely Planet

De luxe reisorganisatie &Beyond en wildlife-omroepexperts WildEarth werken samen om twee keer per dag gepersonaliseerde wildlife safari’s te streamen die je vanaf je eigen bank kunt bekijken. 

De ritten duren ongeveer drie uur en worden in realtime gestreamd vanuit twee privéreservaten in Zuid-Afrika: &Beyond Ngala Private Game Reserve en Djuma Private Game Reserve. Beide bevinden zich aan de rand van het Kruger National Park, met Ngala in het grotere Timbavati Private Game Reserve en Djuma binnen de aangrenzende rijkdommen van het Sabi Sand Game Reserve.

Tijdens de rit worden geluiden (en voetafdrukken) van dieren in het wild gevolgd totdat er een dier wordt gespot. De livestreams worden gehost door deskundige gidsen van &Beyond en WildEarth en zullen in april elke dag worden uitgezonden op verschillende social media-kanalen. Met de hulp van een regisseur in een controlekamer beweegt de live feed tussen drie of vier camera's om zo de beste beelden aan te bieden. Je kunt ook communiceren met de safari hosts en je vragen worden in realtime beantwoord, net alsof je daadwerkelijk in een 4WDrive zit.

De ritten starten dagelijks om 6.00 uur en 15.30 uur hoewel dit enigszins kan variëren in verband met de zonsopgang en zonsondergang. Log voor in op www.andBeyond.com om verbinding te maken met Wildwatch Live. De ritten worden ook uitgezonden via de Facebook- en YouTube-kanalen van &Beyond. Je kunt de vragen via YouTube vragen stellen of met #wildearth op Twitter.

Naast deze uitzendingen met WildEarth, maakt &Beyond ook Instagram live stories onder leiding van gidsen van &Beyond Phinda Private Game Reserve; om deze te kijken volg dan @andBeyondTravel op Instagram.

Openingingsbeeld: pierivb / iStock