Fotowedstrijd: Win twee vliegtickets naar IJsland

Redactie Lonely Planet

Zoek het outdoor-avontuur op in Europa met Riksja Travel. Doe mee aan de fotowedstrijd en maak kans op twee vliegtickets naar IJsland!

We staan allemaal weer in de startblokken om te gaan reizen en het avontuur op te zoeken, maar voor sommige avonturen hoef je het continent niet eens te verlaten. Zoek samen met Riksja Travel het outdoor-avontuur in Europa op en win twee vliegtickets naar IJsland. 

Doe mee

Heb jij een fantastisch outdoor-avontuur beleefd in Europa? Stuur dan nu je gaafste foto in en maak kans op een van de prijzen, mede mogelijk gemaakt door Riksja Travel. Misschien heb jij wel een geweldige foto van het noorderlicht weten te maken, of heb jij al je angsten overwonnen op een via ferrata in de Dolomieten. Wat jouw outdoor-avontuur ook was, misschien win je er nu wel je volgende droomreis mee. Meedoen is heel simpel: je kiest je foto en uploadt hem uiterlijk 10 maart. Verzamel al je familie, vrienden en kennissen en vraag ze om op jouw foto te stemmen, want de foto met de meeste likes wint! Waar wacht je nog op? Upload je foto en maak kans!

Winnen

Er zijn drie prachtige prijzen te vergeven:

  • Twee vliegtickets naar IJsland in samenwerking met Icelandair om je volgende outdoor-avontuur op te zoeken in het land van vuur en ijs
  • Een kortingsvoucher van €225 op een huurauto van Sunny Cars om zelf het avontuur in Europa op te zoeken
  • Drie keer een jaarabonnement op Lonely Planet magazine om superveel inspiratie op te doen en weg te dromen bij de mooiste foto's en reisverhalen

Openingsbeeld: anyaberkut/iStock