Video: Earth Day op Aruba

Redactie Lonely Planet

Boardwalk Boutique Hotel Aruba vierde Earth Day op een bijzondere manier, met een waanzinnige dronevideo. Bewonder en vier mee! 

Door de ogen van de lokale zangvogel Troepiaal, één van de meest opvallende, felgekleurde zangvogels op Aruba, bewonder je het terrein van Boardwalk – een voormalige kokosplantage. Het is een ode aan de bijzondere flora en fauna van het eiland, in vogelvlucht!  Vlieg onder andere langs bloeiende planten, maar liefst 30 verschillende palmboomsoorten en tropische fruitbomen, waaronder mango- en bananenbomen. Gedurende 3,5 minuut waan je je even op prachtig Aruba, en wie wil dat nou niet!  

Enthousiast geworden van deze prachtige beelden? Je kunt in Boardwalk Boutique Hotel Aruba overnachten in een van de milieuvriendelijke casita’s in Caribische stijl in de tuinen van de historische kokosnootplantage. Hier geniet je niet alleen van al dit prachtige groen, maar ook van twee zwembaden, een fitnessruimte met spa- en yogafaciliteiten, en een speciaal strandgedeelte op Palm Beach.

Openingsbeeld: Nisangha/iStock