Winnen op woensdag: Van Gogh Museum shop reispakket

Redactie Lonely Planet
Winnen op woensdag: Van Gogh Museum shop reispakket

Winnen is leuk! En daarom geven we met veel plezier dit Van Gogh Museum shop reispakket weg.

Reizen doe je het liefst in stijl en veel stijlvoller dan deze Samsonite x Van Gogh Museum koffer gaat het niet worden. Samsonite ontwierp deze stevige maar lichtgewicht koffer geïnspireerd door het schilderij Amandelbloesem van Vincent van Gogh. Die springt er zeker uit op de bagageband! Alsof dat nog niet genoeg is, zit de koffer ook nog eens boordevol leuke (reis-)goodies van de Van Gogh Museum shop.

Het hele pakket:

  • Samsonite x Van Gogh Museum koffer t.w.v. €415
  • De Grote Van Gogh Atlas t.w.v. €24,95: In het boek volg je de schilder langs alle dorpen en steden waar hij woonde en zie je hoe zijn wereld er in die tijd uit zag.
  • Van Gogh Museum Regenponcho t.w.v. €5,95
  • Van Gogh waterverf kleurpotloden t.w.v. €19,95
  • ‘Kleur je eigen Van Gogh’ Ansichtkaarten boekje t.w.v. €14,95: In dit kleurboek voor volwassenen kun je met de kleurpotloden aan de slag om je eigen Van Gogh-schilderij te maken.

Het enige wat je hoeft te doen is onze Facebookpagina en het bericht over deze actie liken en in een comment te laten weten waarom jij deze goedgevulde koffer zo goed kan gebruiken. Meedoen kan tot vrijdag 30 november de winnaar krijgt een persoonlijk bericht.

De volledige Van Gogh Museum shop collectie, boordevol unieke cadeaus voor het feestseizoen, check je hier.


Volg Lonely Planet op Instagram