Winnen op woensdag: The Ultimate Travel Adventure Game

Redactie Lonely Planet
Winnen op woensdag: The Ultimate Travel Adventure Game

Winnen is leuk! En daarom geven we met veel plezier The Ultimate Travel Adventure Game weg.

De tijd van highlights afvinken op een reisstemming is voorbij. Steeds meer reizigers willen hun reisbestemming écht ervaren op een unieke manier. Een cultuur ontdekken, de lokale keuken proeven en buiten de gebaande paden treden. 

The Ultimate Travel Adventure Game maakt dit op een heel gemakkelijke manier mogelijk. Je komt door dit spel namelijk zeker op plekken waar je anders niet was beland. En dat is leuk, want er zijn zoveel mooie plekken te vinden die niet in de reisgidsen staan. The Ultimate Travel Game t.w.v. €14,95 is een reisspel met 31 uitdagende opdrachten in vijf categorieën: food, explore, culture, social en memories. Daarnaast vind je in het spel 31 bijzondere bucketlist bestemmingen met reisfoto's die zeker voor de nodige reiskriebels zullen zorgen. En dat verpakt in een travelproof blikje.

Hoe maak je kans om te winnen? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze actie en laat in een comment achter welk spel jij graag speelt als je op reis bent. Meedoen kan tot vrijdag 8 februari, de winnaar krijgt persoonlijk bericht.


Volg Lonely Planet op Instagram