Winnen op woensdag: thermofles van Hydro Flask

Redactie Lonely Planet

Winnen is leuk! Daarom geven we met veel plezier een thermofles van Hydro Flask weg.

Hoewel de tropische temperaturen alweer voorbij zijn, blijft het belangrijk om jezelf goed te hydrateren. Met deze kleurrijke fles van Hydro Flask is dat super makkelijk! De dubbelwandige roestvrijstalen fles is ideaal om je drinken lang warm of koud te houden tijdens het werk, sporten of ’s avonds op de bank. En helemaal leuk is deze nieuwe kleur Spearmint.

De dubbelwandige, vacuümgeïsoleerde TempShield® technologie van Hydro Flask houdt de oorspronkelijke temperatuur van de drank vast en voorkomt condensatie of warmteoverdracht naar de buitenkant van de fles. Koude dranken blijven tot 24 uur koel en warme dranken 6 tot 12 uur. De fles is gemaakt van 18/8 pro-grade roestvrij staal, dat beschermt tegen smaakoverdracht, zodat je water op de ene dag niet smaakt naar de koffie van de dag ervoor. 

Wat moet je doen om te winnen? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze actie en laat in een reactie weten wat jouw favoriete zomerdrankje is. Meedoen kan tot en met vrijdag 21 augustus, de winnaar krijgt persoonlijk bericht.