Winnen op woensdag: Take a Break

Redactie Lonely Planet

Winnen is leuk! Daarom is het weer tijd voor een leuke winactie en geven we met veel plezier het boek Take a Break weg!

Heb jij een brandend verlangen om voor een langere tijd naar het buitenland te gaan? Ben je nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Of wil je gewoon inspiratie opdoen voor de ideale invulling van jouw reis? Dan is Take a Break hét boek wat je zoekt. Dit boek zet de beste bestemmingen voor een wereldreis, sabbatical of tussenjaar op een rij, helpt je om jouw ideale invulling van een buitenland-break te kiezen en geeft je handvatten om binnen een jaar op reis te gaan. Verder vind je in dit boek een concreet spaarplan waar je echt wat aan hebt en interviews met inspirerende reizigers die je voor zijn gegaan, zoals Liesbeth Rasker en Tom Grond.

Sara van Geloven

Auteur Sara van Geloven is freelance reisjournalist en zegde begin 2019 haar baan als hoofdredacteur van Lonely Planet magazine op om dit boek te schrijven en weer langere reizen te kunnen maken. Want na een stage in New York, een studieperiode in Liverpool en vele droomtrips weet ze: een buitenland-break is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. 

Wil jij kans maken op dit inspirerende boek? Like dan onze Facebookpagina en het bericht over deze actie en laat in een reactie weten waar jij graag voor een langere tijd op reis zou willen gaan! Meedoen kan tot vrijdag 13 december, de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Alvast benieuwd naar een voorproefje van het boek? Sara van Geloven deelt alvast vijf tips uit het boek met je. 

Take a Break
Sara van Geloven | Kosmos Uitgevers
€ 20