Winnen op woensdag: SUITSUIT handbagage koffer

Redactie Lonely Planet

Winnen is leuk! En daarom geven we met veel plezier een Caretta Evergreen handbagage koffer van SUITSUIT weg. 

Ben je gek op het maken van korte citytripjes? Dan is een goede handbagage koffer onmisbaar! De Caretta Evergreen van SUITSUIT voldoet met z’n 53x36x20 cm aan de IATA-norm en kan dus zonder problemen mee het vliegtuig in. Mocht je toch de pech hebben dat het vliegtuig erg vol zit en je je koffer in het ruim moet laten plaatsen, dan vind je ‘m daarna zonder problemen terug op de bagageband. Tussen alle grijze en zwarte koffers vallen de kleurrijke Caretta’s zeker op. Oranje, roze, blauw of groen, er zit sowieso wel een kleur bij waarmee jij over het vliegveld wilt rollen. En dat rollen gaat dankzij de vier zwenkwieltjes erg gemakkelijk. Trek 'm achter je aan, of rol 'm voor je uit tussen de mensenmassa's door om op tijd bij de gate te komen.

Zeeschildpad met slot

Je ziet het misschien al aan de print, en anders wel aan het logo: de koffer is geïnspireerd op het prachtige schild van een zeeschildpad. Zo zwaar als een schild is de koffer echter niet, hij is gemaakt van ABS, een lichtgewicht maar hard polymeer, zodat je er genoeg kilo's in kwijt kunt. Je sluit de Caretta Evergreen heel makkelijk af met het slotje aan de zijkant. Druk het slotje open, plaats de twee ritsen in de openingen en laat de knop weer los: en de koffer zit dicht!

Wij mogen de stijlvolle dazzling blue koffer t.w.v. €59,95 weggeven aan een gelukkige reiziger. Wat moet je daarvoor doen? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze actie en laat in een comment achter waarom jij deze koffer goed kan gebruiken. Meedoen kan tot vrijdag 14 december, de winnaar krijgt persoonlijk bericht. 

Kijk voor meer informatie op de website van SUITSUIT.