Winnen op woensdag: Rolltop Backpack van Victorinox

Redactie Lonely Planet
Winnen op woensdag: Rolltop Backpack van Victorinox

Winnen is leuk! En daarom geven we met veel plezier een Rolltop Backpack van Victorinox weg. 

De nieuwe backpackcollectie van Victorinox is net zo multifunctioneel als het iconische Zwitserse zakmes van het merk. De Altmont-backpacks zijn zo ontworpen dat ze aan elke situatie zijn aan te passen. Gemaakt van zeer sterk polyester en voorzien van een beschermd compartiment, speciaal bedoeld voor laptops. De backpacks zijn onderverdeeld in drie categorieën: De Professional-backpacks: ideaal voor werk of college, de Classic-backpacks: gemaakt om zwaardere spullen te dragen en de Active-backpacks: perfect voor de avontuurlijke reiziger.

Wij mogen de Deluxe Rolltop Backpack weggeven uit de Active-lijn. De tas is onder andere voorzien van een flessenopener, gear loops en een snoersysteem, waardoor je eenvoudig items als schoenen en helmen aan de buitenkant kunt bevestigen. Zo kun je tijdens klimtochten of andere avonturen al je spullen kwijt. 

Wat moet je doen om te winnen? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze actie en laat in een comment achter aan welke eisen een goede backpack volgens jou moet voldoen. Meedoen kan tot vrijdag 4 mei, de winnaar krijgt persoonlijk bericht. 

Openingsbeeld: Victorinox


Volg Lonely Planet op Instagram