Winnen op woensdag: de reisgids Nederland - vakantie in eigen land

Redactie Lonely Planet

Winnen is leuk! En daarom geven we met veel plezier de reisgids Nederland - vakantie in eigen land weg. 

Deze zomer zullen heel wat reizigers op pad gaan in eigen land. Er zijn genoeg mooie plekken om te ontdekken en de Nederlandse reisjournalisten Marlou Jacobs en Godfried van Loo helpen je daar met deze nieuwe reisgids een handje bij. Het duo reisde de afgelopen maanden maar liefst 5.000 kilometer door Nederland op zoek naar onbekende plekken en parels binnen de landsgrenzen waar nog genoeg rust en ruimte te vinden is. De nieuwe reisgids telt 20 bijzondere regio’s voor een weekend weg of lange vakantie in Nederland.

Nederland - vakantie in eigen land is voorzien van veel foto’s en achtergrondverhalen per bestemming. Ook word je praktisch op weg geholpen met tientallen fiets- en wandelroutes en kaarten. Er werkten 80 kleinschalige accommodaties mee aan het boek om je ook ‘s avonds te kunnen laten genieten van rust en ruimte.

Reisjournalisten Marlou Jacobs en Godfried van Loo trekken normaal gezien de wereld over op zoek naar bijzondere bestemmingen zoals Iran, Montenegro, Oman en Armenië. Daarover publiceren ze uitgebreide reportages voor onderander  reisreport.nl.

Wij geven een exemplaar van Nederland - vakantie in eigen land weg! Wat moet je doen om te winnen? Like onze Facebookpagina en het bericht ver deze actie en laat in een comment weten wat jouw favoriete plek van Nederland is. Meedoen kan tot vrijdag 19 juni, de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Nederland - vakantie in eigen land
€20
www.reisreport.nl