Winnen op woensdag: Niet-alledaagse bestemmingen

Redactie Lonely Planet

Winnen is leuk! Daarom is het weer tijd voor een leuke winactie en geven we met veel plezier het unieke reisboek Niet-alledaagse bestemmingen weg!

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor de ultieme reiziger? Of wil je zelf ontdekken waarom bestemmingen als Oezbekistan, Ethiopië en Guadeloupe op jouw bucketlist moeten? Het splinternieuwe boek Niet-alledaagse bestemmingen is afgelopen maand uitgekomen en staat bomvol verassende rondreizen naar niet-alledaagse bestemmingen. Laat je door dit boek meenemen op reis langs fascinerende culturen, geschiedenis en landschappen in bereisbare maar minder bekende landen en regio’s. Massatoerisme is niet terug te vinden in dit boek, in tegenstelling zelfs; Niet-alledaagse bestemmingen laat je kennismaken met een ongerepte wereld vol verassingen.

Het boek is tot stand gekomen in samenwerking met tientallen Nederlandse en Belgische reisdeskundigen. Elke bestemming wordt beschreven door een specialist die het land, het volk en de tradities door en door kent. Deze unieke reisgids met prachtige fotografie is meer dan een uitvoerige beschrijving van bestemmingen; in de extra hoofdstukken lees je meer over religie, geologie, handelsroutes en ontdekkingsreizigers die onze wereld letterlijk in kaart hebben gebracht. 

Samenstellers en auteurs Marlou Jacobs en Godfried van Loo

Samenstellers en auteurs Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger dat niet-alledaagse bestemmingen een podium geeft. Bekend van de serie luxe reismagazines, inhoudelijke video documentaires, de populaire reisapp en website

Wat moet je doen om te winnen? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze actie en laat in een reactie weten welke niet-alledaagse bestemming jij ooit bezocht hebt, of nog zou willen bezoeken. Meedoen kan tot vrijdag 6 december, de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Niet-alledaagse bestemmingen
REiSREPORT
€25