Winnen op woensdag: het boek Overwin je vliegangst

Redactie Lonely Planet

Winnen is leuk! Daarom geven we met veel plezier het boek Overwin je vliegangst en word ook een wereldreiziger weg. 

Vliegangst is een groot probleem dat veel mensen raakt. Maar het is eenvoudiger dan je denkt om van deze angst af te komen. Het boek van piloot Kelly Otte staat vol praktische tips, anekdotes, weetjes en feitjes. Met wetenschappelijke onderbouwing vanuit de psychologie geeft Kelly antwoord op de meest voorkomende vragen van mensen met vliegangst. Na het lezen van dit boek stap je anders het vliegtuig in omdat je weet hoe alles zit en je lekkerder in je stoel zit. 

Kelly Otte is al 28 jaar piloot en sinds 2012 docent bij de organisatie Onbezorgd Vliegen, dat al ruim 1000 mensen heeft geholpen met hun vliegangst. Kelly schrijft op een leuke en toegankelijke manier over zijn grote passie voor vliegen en zijn missie om iedereen in Nederland van zijn vliegangst af te helpen.

Wat moet je doen om te winnen? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze actie en laat in een comment weten wat jouw meest angstige moment in het vliegtuig was. Meedoen kan tot vrijdag 23 augustus, de winnaar krijgt persoonlijk bericht.