Winnen op woensdag: 3x het boek Work hard, travel harder

Redactie Lonely Planet

Winnen is leuk! En daarom geven we met veel plezier maar liefst drie exemplaren van Work hard, travel harder weg!

Altijd al benieuwd geweest naar het leven van een digital nomad? Suzanne van Duijn laat met haar boek Work hard, travel harder zien hoe je van de wereld je werkplek maakt. Als digital nomad ben je niet gebonden aan een vaste werkplek, werken kan tegenwoordig met een laptop en smartphone overal. Bali, Sydney of Miami klinken misschien als reisbestemmingen maar je kunt ook prima vanuit deze landen werken.

Succesvol pr-ondernemer en reisblogger Suzanne van Duijn besloot dit zelf na drie banen in de praktijk te brengen. Het boek staat vol met praktische tips, inspirerende interviews en eerlijke verhalen over hoe je kunt leven als een digital nomad. Lees hoe je productief werkt en valkuilen vermijdt. Hoe je eenzaamheid en reismoeheid de baas blijft. Hoe je klanten binnenhaalt vanuit het buitenland. Hoe je geschikte bestemmingen, werkplekken en gelijkgestemden vindt. Laat je inspireren en kies voor deze combinatie van werken en reizen. 

Wat moet je doen om te winnen? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze actie en laat in een comment weten welke bestemming voor jou de ultieme werkplek als digital nomad zou zijn. Meedoen kan tot en met 14 februari, de winnaar krijgt persoonlijk bericht.