Winnen op woensdag: 2x Skullcandy earbuds + travel blanket

Redactie Lonely Planet

Winnen is leuk! En daarom geven we met veel plezier 2x wireless earbuds + een travel blanket van Skullcandy in de kleur Passionate Coral weg.

Met Valentijnsdag nog vers in het geheugen, voel je de passie wellicht nog een beetje in je leven. Dat gevoel kun je nog beter vast houden met de Skullcandy limited edition Sesh True Wireless Earbuds met bijpassende Travel Blanket in de kleur Passionate Coral. Februari is de twaalfde en laatste maand van de '12 Moods' campagne van Skullcandy, en staat dus in het teken van passie!

De oordopjes werken met bluetooth en de batterij gaat zo'n 10 uur mee. Verder zijn ze bestand tegen zweet, water en stof en met de ingebouwde microfoon kun je ook bellen. Deze limited edition earbuds komen samen met een Skullcandy Travel Blanket; een kleedje die je makkelijk oprolt en om je schouder meeneemt naar het park. Het kleed is gemaakt van micro-fleece aan de bovenkant en een waterdichte onderkant, zodat je lekker warm en droog kunt zitten terwijl je geniet van de muziek die in je oren klinkt. 

Wat moet je doen om te winnen? Like onze Facebookpagina en het bericht over deze actie en laat in een comment weten welke muziek jij het liefst met deze wireless earbuds wilt luisteren. Meedoen kan tot vrijdag 21 februari, de winnaar krijgt persoonlijk bericht.