Winnen: €500 tegoed voor jouw droomreis met Camptoo

Redactie Lonely Planet

We hebben weer een supertoffe winactie! Nu de grenzen eindelijk weer openen staan we te springen om weer op pad te gaan. Juist na dit jaar hebben we een enorme behoefte aan vrijheid, wat het reizen met een camper of caravan nog aantrekkelijker maakt. Niet in de rij, geen gedoe met bagagelimieten, maar ongedwongen op pad.

Doe nu mee aan deze winactie van Loney Planet magazine en Camptoo en maak kans op €500 tegoed om een waanzinnige droomreis te maken met een van de campers of caravans van Camptoo. Hiermee kan jouw ideale roadtrip werkelijkheid worden: bind je surfplank op het dak voor een zonnige roadtrip langs de kust van Portugal, trek naar het noorden en kampeer midden in de bossen van Zweden of blijf lekker in Nederland voor een tocht langs alle 21 nationale parken of de prachtige Waddeneilanden. 

Over Camptoo

Van de ideale gezinscamper tot het leukste volkswagencampertje, van die mooie vintage caravan tot de nieuwste integraalcamper, via het deelplatform Camptoo verhuren camper- en caravaneigenaren hun voertuigen aan andere kampeerliefhebbers. Samen met onze verhuurders en huurders zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een weekend of een langere vakantie in de natuur én dat campers en caravan minder stil hoeven te staan. Stilstaan vinden we zonde!

Camptoo is het grootste deelplatform voor campers en caravans in Nederland en op missie om iedereen de kampeervrijheid te laten ervaren. Door het grote en unieke aanbod zit er voor iedereen wel een perfect voertuig bij. Daarnaast ondersteunt Camptoo bij de reis. Via ons YouTube kanaal vind je tips & tricks over het gebruik van een camper of caravan en op onze blogs vind je routes die je kan doen. Naast Nederland is Camptoo voornamelijk actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Australië. In totaal kun je in meer dan 25 landen over de hele wereld via Camptoo een camper of caravan huren!

Foto: Jonny Melon

Hoe werkt een camper huren via Camptoo?

Iemand die een camper wil huren maakt gebruik van het handige filtersysteem om de ideale camper of caravan te vinden en stuurt vervolgens een bericht met zijn of haar vakantieplannen naar de eigenaar. Wanneer de eigenaar de aanvraag accepteert kun je de camper ophalen bij hem of haar thuis. Daar word je wegwijs gemaakt in zijn of haar voertuig. Ondertussen ontvang je toegang tot de mooiste routes en handige tips, zodat je goed voorbereid van de vrijheid kan gaan genieten. Fijne reis!

Winnen

Wil jij €500 Camptoo-tegoed winnen? Stuur dan een mail naar [email protected] o.v.v. 'Camptoo' met antwoord op de volgende vragen:

- Wat is jouw ultieme roadtrip-vakantiebestemming? Ga jij bijvoorbeeld naar het noorden, naar de fjorden van Noorwegen of zoek jij de zon op in Zuid-Europa? Niks is te gek!
- In welke camper wil jij deze reis maken? Surf naar Camptoo.nl/aanbod en kies een camper of busje uit die bij jouw reis past. Neem je je hele gezin mee of ga je voor een knus exemplaar voor met z'n tweeën? Laat het ons weten!
LET OP: De hoofdbestuurder moet minimaal 23 jaar oud zijn. 

Deze actie loopt van 25 juni tot 9 juli 2021. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. 

Openingsbeeld: Jonny Melon