Bemachtig je gratis ticket voor de Vakantiebeurs

Redactie Lonely Planet

Kriebelt het al bij jou om weer op vakantie te gaan? Dan mag je de Vakantiebeurs op 4 en 5 juni 2021 niet missen! Het evenement start op vrijdagavond 4 juni met de  ‘I ♥ Travel’ show, een interactieve onine reisbeleving waarbij je heerlijk kunt wegdromen. Het belooft een weekend vol inspiratie en voorpret te worden!

I ♥ Travel show

Het Vakantiebeurs Festival start op vrijdag 4 juni om 20:00 uur live vanuit SCALA in Jaarbeurs met de I ♥ Travel’ show. De presentator van de avond is niemand minder dan Jan Versteegh, en Gerard Ekdom zorgt voor de muzikale ondersteuning. Scherpe grappen van Jörgen Raymann vliegen je om de horen, en barman Victor (Jazeker, de barman van First Dates!) maakt de lekkerste cocktails bij de ware smaaksensaties van chef Danny Jansen. Het belooft een groot spektakel te worden! Om de avond een extra zomers tintje te geven kan Rolf Sanchez natuurlijk niet ontbreken. Kortom, dit wil je niet missen.

Vakantiebeurs Festival

Op 5 juni kun je je online laten informeren over uiteenlopende bestemmingen. Exposanten en reisaanbieders staan voor je klaar en zorgen ervoor dat je weer groots kunt dromen over de mooiste reizen. Bezoek de digitale stands, ga in gesprek met exposanten, bezoek sessies en laat je informeren en inspireren.

Naast een flinke dosis entertainment, informatie en voorpret, kun je als bezoeker tijdens de show en het festival meedoen aan verschillende onderdelen en maak je kans om een van de mooie prijzen te winnen! Registreer je hier gratis!