Het winternummer van Lonely Planet magazine ligt in de winkel!

Redactie Lonely Planet

Dit rare (reis)jaar is bijna ten einde en dat betekent dat het alweer tijd is voor het winternummer van Lonely Planet magazine. Omdat we graag naar de toekomst blijven kijken, geven we je in dit nummer onder andere inspiratie om je bucketlist te updaten. 

Hoewel de toekomst onzeker is, waardoor plannen maken misschien niet altijd even zinnig voelt, denken wij dat er weinig mooier is dan dromen over de tijd die komen gaat. In het winternummer van Lonely Planet magazine helpen we je graag op weg met maar liefst 60 bijzondere ervaringen om te beleven op je toekomstige reizen. Van het vieren van een witte kerst in de VS tot het maken van een luchtballonvaart over de Serengeti en overnachtingen in de jungle. Maar ook ervaringen dichterbij, zoals schaatsen in eigen land en het verzamelen van je eigen eten in Zweden. Want als er iets is dat deze situatie ons geleerd heeft, is dat ook de wereld dichtbij heel erg veel moois kan brengen. 

Haal 'm snel in huis via lonelyplanet.nl/winter. Wil je na deze editie verder lezen? Neem dan nu een abonnement met een fijne korting: 6 nummers voor slechts €20 via lonelyplanet.nl/blackfriday