Voel je een echte local bij YAYS in Den Haag

Redactie Lonely Planet

Een eigen appartement in de Hofstad en kennis van de beste plekken voor eten, shoppen of een avontuur. Je hebt het als je inwoner bent van Den Haag, óf als je verblijft bij YAYS The Hague Willemspark. Bij dit stijlvolle “Aparthotel” worden de vrijheid van je eigen stek en de luxe van een hotel gecombineerd.

De stralend witte façade van YAYS The Hague Willemspark | Foto: YAYS Group

Waar verblijf ik?

Aan de Koninginnegracht in de gezellige wijk Willemspark, in de Oude Binnenstad, bevindt zich sinds vorig jaar het stralend witte YAYS The Hague Willemspark. Een combinatie van hotel en appartement (vandaar Aparthotel), waar je heerlijk slaapt in je riante hotelbed en ’s ochtends je eigen eitje kunt bakken. Je kunt kiezen uit vijf verschillende appartementen, van een studio voor twee personen tot een zespersoonsappartement met twee slaapkamers, en alle verblijven zijn van alle gemakken voorzien. Een moderne keuken met oven, een tv aan de muur, een eettafel en vaak nog een bank of een aantal comfortabele stoelen erbij om in te ontspannen – allemaal in warme kleuren en een kenmerkende chic-moderne stijl. Als je graag lekker binnenblijft hoef je je appartement dus absoluut niet uit.

Compact maar compleet is de knusse studio van YAYS The Hague Willemspark | Foto: YAYS Group

Wat is er te doen?

Wil je liever de Hofstad ontdekken, dan is je appartement een uitstekende uitvalsbasis. Als je naar buiten stapt zie je aan het einde van de straat direct de unieke skyline van Den Haag opdoemen. Het centrum van de stad bevindt zich op een klein kwartiertje lopen, bekende musea en bezienswaardigheden als Escher in het Paleis, Panorama Mesdag en het Vredespaleis liggen allemaal binnen een straal van twee kilometer. Maar de kracht van YAYS Willemspark ligt juist in ontdekken wat je nog níét kent. Met hulp van locals, de YAYS Insiders, kun je een stukje Den Haag leren kennen dat je anders misschien nooit had gezien. De focus ligt op de directe omgeving, het Willemspark: een stijlvolle groene wijk met 19de-eeuwse villa's en gezellige hofjes. Door vooral in de wijk te blijven krijg je echt het local-gevoel. Op zoek naar een goed restaurant, hou je van shoppen of zoek je juist je tips voor een leuke activiteit? De YAYS Insiders denken met je mee.

Praktische informatie

Overnachten bij YAYS The Hague Willemspark kost vanaf €116 per nacht. Tijdens de wintermaanden krijg je 35% korting op je verblijf.