Vaar de wereld rond op de luxueuze schepen van Celebrity Cruises

Gesponsord door Amca Cruises

Eindelijk was het zo ver! Na lang wachten maakte Celebrity Beyond℠ afgelopen maand haar debuut voor Celebrity Cruises®. Celebrity Beyond draagt niet alleen de titel van het grootste schip in de vloot van Celebrity Cruises, maar onderscheidt zich ook als het meest luxueuze schip van de rederij.

Speciaal ontworpen om gasten eindeloze mogelijkheden te bieden tijdens hun vakantie – terwijl ze tegelijkertijd opnieuw verbinding maken met de wereld om hen heen – gaat Celebrity Beyond verder dan voor mogelijk wordt gehouden voor een cruiseschip, en creëert zij een nieuwe wereld van verwondering en luxe. Omdat Celebrity Cruises al haar gasten het "Always Included" concept biedt, zijn dranken, fooien en WIFI tijdens de cruise altijd inclusief. Samen met dit innovatieve schip biedt dit de ultieme luxe vakantie-ervaring.

Geïnspireerd door een visie om de cruise-industrie naar het volgende tijdperk van luxe te brengen, heeft de rederij een droomteam van moderne lifestyle-iconen samengesteld om buitengewone ervaringen tot leven te brengen, welke gasten in staat stellen contact te maken met elkaar, de zee en hun reis. Celebrity Beyond toont de ontwerptalenten van de meervoudig bekroonde Britse ontwerper Kelly Hoppen CBE; de gevierde Amerikaanse ontwerper Nate Berkus; en geprezen in Parijs gevestigd ontwerpbureau Jouin Manku; de innovatie van de Britse architect Tom Wright; en de culinaire geschenken van de met een Michelin-ster bekroonde chef-kok en restauranthouder Daniel Boulud. Het schip zal ook ervaringen en producten bevatten van de CEO en oprichter van "GOOP", Gwyneth Paltrow, de nieuwe ‘’Well-Being Advisor’’ van de rederij.

Staand op 17 dekken hoog en 21 meter langer dan haar innovatieve voorgangers Celebrity Edge® (2018) en Celebrity Apex® (2020), is de look en feel van Celebrity Beyond zorgvuldig samengesteld met nieuw ingebeelde ruimtes en uitgebreide versies van de populaire kenmerkende ruimtes van het merk, waaronder:

  • The Retreat®, een exclusieve ruimte voor suite gasten, nu met een zonnedek van twee verdiepingen.
  • Bijzondere accommodaties, van moderne villa's met twee verdiepingen en dompelbaden tot passagiershutten met Infinity Verandas®, waardoor de grenzen tussen binnen en buiten leven vervagen.
  • Een uitgebreide Rooftop Garden en een prachtig resortterras.
  • Een verbluffende Sunset Bar met meerdere niveaus en meerdere terrassen, welke het achterschip van het schip kenmerken.
  • Een allereerste Daniel Boulud fine-dining restaurant aan zee genaamd Le Voyage.
  • Een opnieuw ontworpen Grand Plaza over drie dekken en geflankeerd door de nieuwe World Class Bar en Le Voyage.
  • En, de Magic Carpet®, een platform welk boven de zee zweeft, biedt gasten ononderbroken vergezichten onder het genot van een cocktail of een diner.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel deze mooie aanbieding op de website van AMCA Cruises.

Celebrity Beyond vertrok op 27 april 2022 op haar eerste reis vanuit Southampton, voor een 10-daagse cruise in West-Europa met een bezoek aan Bordeaux, Lissabon, Sevilla, Malaga, Palma de Mallorca en Barcelona. Komende zomer zal zij een grote selectie aan Mediterrane reizen aanbieden, waaronder 10-daagse cruises langs de Italiaanse Rivièra en Frankrijk, en 11-daagse cruises naar de Griekse eilanden tot begin oktober. Hierna zal het schip naar Fort Lauderdale, Florida varen, om aankomende winter cruises in het Caribisch gebied te varen.

Deze content is geleverd door onze partner AMCA Cruises. De tekst reflecteert niet noodzakelijkerwijs onze redactionele visie.

Openingsbeeld: Met dank aan AMCA Cruises