Royal Caribbean keert terug in Europa met de nieuwste schepen!

Gesponsord door Amca Cruises

Met de twee nieuwste schepen van Royal Caribbean® (Odyssey of the Seas® en Wonder of the SeasSM) die varen in de Middellandse Zee en een schip dat vertrekt vanuit Amsterdam (Jewel of the Seas®), staat ons een fantastisch 2022 te wachten met niet alleen unieke reizen en bestemmingen, maar ook het gemak van een vertrek dicht bij huis. 

Odyssey of the Seas

Waar Royal Caribbean bekend om staat, is het brengen van een WOW-factor vanaf het moment dat u aan boord stapt. Of dat nou is om de Broadway Shows die aan boord gebracht worden door de fantastische cast of alle spectaculaire activiteiten die door jong en oud gedaan kunnen worden.

Elk klasse schip heeft haar unieke eigenschappen. Zo is Odyssey of the Seas het 5de schip uit de Quantum klasse en kunt u op deze klasse naast surfen op de FlowRider en wandklimmen ook met botsauto’s rijden, indoor skydiven, maar wat dacht u van de North Star, een glazen capsule die u 90 meter boven water niveau brengt waardoor u een fantastisch uitzicht heeft hoog boven het schip en oceaan.

Odyssey vaart vanaf 7 mei 2022 routes vanuit Civitavecchia en maakt dan cruises van 7 t/m 12 nachten naar de Griekse Eilanden en heeft ook overnachtingen in Israel.

Odyssey of the Seas

Wonder of the Seas

Uniek in de cruisewereld. Het schip bestaat namelijk uit 8 verschillende zones, waaronder een Central Park, waarin u zich waant in een park, met restaurants en tot wel 20.000 echte planten. Maar ook een boardwalk, met draaimolen. De boardwalk geeft ook plaats aan het Aquatheater, het 1ste openluchttheater op zee waar spectaculaire shows worden opgevoerd. Alsof het niet gekker kan, kunt u aan boord ook surfen op de FlowRider en zelfs schaatsen. Samen met de fantastische service en geweldige restaurants waar u kunt gaan eten, is dit schip een must-see en is er iets te zien en te doen naar ieders wens.

Wonder of the Seas vaart vanaf 8 mei 2022 in de Middellandse Zee en begint het avontuur in Barcelona of Civitavecchia. Zij vaart door de Westelijk Middellandse zee, waar u kunt genieten van Napels (of het schitterende Capri bezoeken), Mallorca, Florence en Marseille.

Het groene interieur van het schip

Jewel of the Seas

Dit schip van Royal Caribbean is wat kleiner dan u van de nieuwere schepen gewend bent, maar dat maakt het alleen maar specialer. U kunt er nog steeds naar een broadway show, u kunt wand klimmen en minigolven. Daarnaast is er ook de Vitality Spa en kunt u heerlijk genieten op het zonnedek, bij het zwembad of in de verschillende jacuzzi’s die het schip rijk is.

Vanaf 27 mei tot 9 september 2022 vaart het schip vanuit Amsterdam verschillende routes naar de Noordkaap, IJsland, Noorwegen, en de Baltische Staten.

Een zwembad op de Jewel of the Seas

Klaar om aan boord te gaan?

De rederij hanteert de regel dat al haar gasten en bemanningsleden tijdens de cruise voorzien zijn van een volledige COVID-vaccinatie. Voor bovenstaande cruises geldt dat gasten onder de 18 jaar op dit moment met een negatieve PCR test mogen reizen. Daarnaast geldt dat er regels gelden voor het van boord gaan in de havens, deze zijn per land verschillend. Informeer hierover bij uw reisadviseur. Meer informatie leest u op de volgende website: https://www.royalcaribbean.com/the-healthy-sail-center.

Over Royal Caribbean International

Royal Caribbean International levert al meer dan 50 jaar innovatie op zee. Elke klasse schepen bieden de nieuwste technologie en gastervaringen voor de avontuurlijke reiziger van vandaag. De cruisemaatschappij blijft een revolutie teweegbrengen in vakanties met routes naar meer dan 270 bestemmingen in 72 landen op zes continenten, waaronder de privé-eilandbestemming van Royal Caribbean in de Bahama's, Perfect Day at CocoCay. Royal Caribbean is al 18 jaar op rij verkozen tot "Best Cruise Line Overall" in de Travel Weekly Readers' Choice Awards. 

Deze content is geleverd door onze partner AMCA Cruises. De tekst reflecteert niet noodzakelijkerwijs onze redactionele visie.

Openingsbeeld: Met dank aan AMCA Cruises